• mirjon04@gmail.com
  • Datavägen 14 A, Askim

Ansiktsmassage med lymfdränage

Mediclaser presenterar en ny behandling ansiktsmassage med lymfdränage.

För att undvika svullnader, mörka ringar och påsar under ögonen behöver ansiktet stimulans och lymfdränage för att bevara huden frisk, fast och len.
Mjuk och avkopplande massageteknik och laserterapi med mycket behagliga rörelser.
Dessa rörelser hjälper kroppen att göra sig av med slaggprodukter, reducera svullnader och främjar både blod och lymfsystemet.

Före behandlingen ingår rengöring.
För bästa resultat rekommenderas en kur på 4-6 ggr.
Tillvägagångssättet är evidensbaserat.

MER INFO OM BEHANDLINGEN

Ansiktet och skallen rymmer bihålorna som är mycket viktiga delar av lymfsystemet. Bihålorna ansluter till näsan, ögonen, öronen och lymfkärlen. Lymfdräneringsmassage kan användas för att behandla trängsel i bihålorna på grund av allergier, kroniska bihåleinfektioner, kroniska öroninfektioner, huvudvärk och allmän svullnad i ansiktet.


Huden i ansiktet, som någon annanstans i kroppen, måste tas om hand. Till skillnad från alla andra kroppsdelar är ansiktet nästan alltid utsatt för elementen. Huden i ansiktet är benägen att bli fläckig, torr eller oljig och svullen) påsiga ögon.

Lymfatisk dräneringsmassage kan hjälpa till att minska svullnaden runt ögonen genom att avlägsna överflödig vätska, proteiner och eventuella långkedjiga fettsyror som fastnar i området. Massera ansiktet regelbundet, även om det är en skonsam massage som en lymfatisk dräneringsmassage, exfolierar huden naturligt och hjälper till att stabilisera hudens utsöndringar. Genom att ta bort överflödiga proteiner och vätska i området blir det mer utrymme för näringsämnen och syre som transporteras i kroppen.

Trenden har även nått till Hollywood.

Kom ihåg att lymfatisk dräneringsmassage i ansiktet kan ha många positiva effekter som:

– Minska svullnader
– Stabilisera huden
– Minska sinusinfektioner
– Minska öroninfektioner
– Öka cirkulationen
– Minska huvudvärk

Kontakta antingen  Mira Jonsson mirjon04@gmail.com eller Mia Lynch på mialynch@me.com för bokning och mer info eller klicka på knappen nedan.